Skip to content

INCHECKNING / UTCHECKNING

Incheckning kl 15.00-18.00.
Utcheckning senast kl 12.00

Receptionen har utökade öppettider under högsäsong, se aktuella öppettider längst ner på hemsidan.

Bommarna till campingen är stängda kl 23.00-06.00

SERVICEHUS

På området finns sex servicehus så att du alltid har nära till dusch och toalett oavsett var på campingen du bor. Tre av servicehusen har tvättstuga. För att tvätta behöver ni en pollett (60 kr/per tvätt) som finns att köpa i receptionen. Samma gäller för torktumlaren.

Hunddusch finns i ett av våra servicehus (S5).

Skötbord finns i alla servicehus. Ett av våra servicehus erbjuder dessutom babybad i bekväm höjd för den vuxne (S4)

Kök finns i fem servicehus. Spis, micro och möjlighet till disk finns i alla fem servicehus medans ugn finns i vissa av husen. I vårt största servicehus finns även en matsal som är fri att använda för alla på området.

Under högsäsongens är samtliga (eller en stor del av) servicehus öppna, medans du under lågsäsong har tillgång till ett begränsat antal servicehus. Stäm av med receptionen/ bokningen vilket/ vilka servicehus som är öppet under er vistelse.

EL

Då vi följer de nya EU-normerna så behöver ni en adapter för att koppla in elen. Har ni inte med er en adapter så finns det att köpa i receptionen. El ingår i alla campingtomter, 230 volt/10 ampere (vissa med 16 ampere).

WIFI

Fritt WIFI finns på campingen.

Välj Boras-Free-Internet, godkänn sedan villkoren. Klart att använda.

OM CAMPINGEN

På campingen hittar Ni tre lekplatser, gräsyta för bollspel, minigolfbana, frisbeegolfbana, volleybollnät, boulebana, två grillplatser, kanoter, trampbåtar, roddbåtar. Vi har även en restaurang med biljard, kiosk pch konferens.

Genom campingen flyter Viskan. Vi erbjuder fritt fiske på hela området.

Granne med campingen ligger Rya Åsar, ett 550 hektar stort naturreservat med vandringsleder. Borås Djurpark hittar Ni endast 400m från campingen. I närområdet finns även Knalleland shoppingcenter, simarena, fotbollsarena, ishall, tennishall, Abecita konstmuseum, Leoslekland, Up zone och mycket mer.

CAMPING KEY EUROPÉ

Vi är anslutna till SCR Svensk Camping. Hos oss tillämpas Camping Key Europe. För att underlätta vid incheckning lös gärna kortet före ankomst. Mer information finner du här nedan och på Campingkeyeurope.se

ATT SEMESTRA HAR ALDRIG VARIT FÖRMÅNLIGARE

När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du antingen ett Camping-ID eller ett Camping Key Europe. Ett Camping-ID kan du få utan kostnad via campingplatsen eller genom att ladda ner appen My Camping Key på App Store eller Google Play.

Camping Key Europe köper du lättast online på Campingkeyeurope.se  Till skillnad från ett Camping-ID ger dig Camping Key Europe tillgång till boenderabatter på drygt 3 000 campingplatser i Sverige och Europa, en uppsjö förmånliga rabatter och erbjudanden samt en helt kostnadsfri internationell ansvars- och olycksfallsförsäkring som gäller för hela familjen. Som om det inte vore nog får du också campingkatalogen Svensk Camping kostnadsfritt direkt hem till dig i brevlådan i februari-mars nästkommande år* (ordinarie pris 99 kr).

Billigare och mer upplevelserik

Camping Key Europe är laddat med massor av erbjudanden och rabatter både på lokal och nationell nivå. Alla aktuella erbjudanden och rabatter finns samlade på ett och samma ställe i appen My Camping Key som uppdateras kontinuerligt med förmånliga erbjudanden. Du får även boendeförmåner på drygt 3 000 campingplatser runtom i Sverige och Europa. På så sätt tjänar du in det du betalar för Camping Key Europe väldigt snabbt, samtidigt som du får en billigare och mer upplevelserik campingsemester.

Säkrare för hela familjen

När du köper Camping Key Europe får du en ansvars- och olycksfallsförsäkring som skyddar dig och din familj vid en eventuell olycka. Försäkringen gäller för skadehändelse som inträffar på en campingplats, husbilsplats, ett hotell eller stugområde i både Sverige och utomlands. Det kan röra sig om allt från att du råkar backa in i grannens husbil, till att någon i familjen behöver besöka ett sjukhus i samband med campingvistelsen.

Bekvämare och smidigare

Camping Key Europe ger dig tillgång till enkel och snabb in- och utcheckning direkt i mobilen och du slipper tidsödande pappershantering och registrering varje gång du besöker en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping. Allt du behöver göra är att visa upp ditt Camping Key Europe i appen, så är det klart.

Fördelar med Camping Key Europe

  • Bekväm in- och utcheckning samt bokning online genom digital identifikation.
  • Billigare inköp genom relevanta erbjudanden och rabatter på nationell och lokal nivå.
  • Förmånligt boende genom boenderabatter på drygt 3 000 campingplatser i Sverige och Europa.
  • Tryggare semester genom en internationell ansvars- och olycksfallsförsäkring.
  • Resemagasinet Camping med katalogen Svensk Camping kostnadsfritt hem i brevlådan i februari-mars varje år (värde 99 kr).*
  • Automatisk loggbok som samlar din campinghistorik på en karta.

 

Camping Key Europe kostar 199 kr

Du tjänar snabbt in de 199 kr du betalar för Camping Key Europe om du utnyttjar någon av de förmåner som erbjuds. Camping Key Europe köper du på Campingkeyeurope.se eller hos en branschansluten campingplats. Giltighetstiden är 12 månader från dagen du köper det.

Europeiskt samarbete

Camping Key Europe är ett europeiskt samarbete mellan konsumentorganisationer och företrädare för campingplatser. I Sverige sker försäljningen av Camping Key Europe genom SCR Svensk Camping som är branschföreningen för Sveriges campingplatser. SCR Svensk Camping arbetar för att utveckla och förbättra semesterupplevelsen på camping i Sverige.

Aktivera Camping Key Europe på App Store eller Google Play

När du har köpt Camping Key Europe aktiverar du det snabbt och enkelt i appen My Camping Key, som går att ladda ner via App Store och Google Play. Då får du tillgång till enkel och snabb incheckning direkt i mobilen och slipper allt krångel med plastkort och manuell registrering. Du får också alla dina förmåner samlade på ett ställe samt har koll på din campinghistorik. Camping Key Europe kan aktiveras på upp till 3 enheter samtidigt och användas offline under 5 dagar, men måste vara online vid uppdatering. Du får en påminnelse när det är dags att förnya ditt Camping Key Europe. Köper du ditt Camping Key Europe på Campingkeyeurope.se eller någon annan hemsida behöver du inte tänka på att förnya, då det förnyas automatiskt varje år så länge du inte väljer att avsluta din prenumeration.

*Gäller svenska hushåll.

Camping

Husvagn, husbil & tält

Borås camping är en av Sveriges största city campingar. Vi har över 300 campingtomter, alla försedda med el, 230 volt/10 ampere (vissa med 16 ampere). Våra campingtomter är ca 10 x 10 m (enstaka platser något mindre).

Bokning sker via receptionen info@borascamping.se eller online.

Utcheckning senast kl 12.00

*Incheckning: 15:00
Utcheckning: 12:00
Husdjursvänligt
WIFI

*Incheckning för gäster med tält/husvagn/husbil sker under receptionens öppettider.

Boka online