Skip to content

KÖK/MATSAL

I vandrarhemmet finns ett rymligt kök med ugnar, spisar, micro, disko, bänkyta, diskmaskin, vattenkokare, kaffebryggare, grytor, stekpannor, porslin, glas, koppar, bestick och övrig utrustning. Kyl och frys finns i anslutning till köket.

Det finns en matsal i anslutning till köket med plats för 20 personer.

UPPEHÅLLSRUM

På samma våning som rummen finns ett uppehållsrum med soffor, fåtöljer och TV. I anslutning till uppehållsrummet finns ett mindre allrum med fåtöljer och bokhylla. Här kan du låna böcker under din vistelse.

RUMMEN

I vandrarhemmet finns tvåbäddsrum och fyrbäddsrum. Rummen är utrustade med pallar, spegel och garderob, vissa rum har även bord. Vissa av rummen har handfat med varmt och kallt vatten samt. Täcke och kudde finns till varje bädd men lakan och handdukar medtags av gäst. Lakan och handdukar kan även köpas till för den som önskar.

AKTIVITETER

Utanför vandrarhemmet, på campingområdet hittar du 3 lekplatser, gräsyta för bollspel, minigolfbana, frisbeegolfbana, volleybollplan, boulebana, 2 grillplatser och möjlighet till kanotpaddling.

Genom området flyter Viskan. Vi erbjuder fritt fiske på hela området

DUSCHAR /TOALETTER

Vandrarhemmet har två duschutrymmet, ett för dam och ett för herr. Dessa är förlagda på nederplan. I varje duschutrymme finns 3st duschar samt ett omklädningsrum.

I samma våningsplan som rummen finns toaletter. De är uppdelade för dam och herr.

 

STÄDNING

Gäst ansvarar för att städa sitt rum innan utcheckning.

Under vistelsen ansvarar gäst för att lämna kök, matsal, uppehållsrum, duschar och andra utrymmen fräscha och undanplockade efter användning.

Personal på campingen städar vandrarhemmets allmänna ytor dagligen om inget annat avtalats.

Städning av rum kan köpas till för 225kr, gäst ansvara för disk och sopor

Ej godkänd städning debiteras med 1500 kr

Vandrarhem

Hos oss på Borås Camping kan ni välja att bo på vandrarhem. Då bor ni bor antingen i dubbelrum eller fyrbäddsrum. Vandrarhemmet ligger med närhet till både reception, butik och bistro. Abonnera hela vandrarhemmet eller boka ett rum.

Boka online

*Incheckning: 15:00
Utcheckning: 10.00
Lakan: 140 kr/st
Handdukar: 40 kr/st
Husdjursvänligt
WIFI