Skip to content

Att hyra en stuga hos oss är början på en bra semester.

Vi har idag 66 stugor med varierande standard. Det innebär att du alltid kan hitta ett boende som passar. Vi erbjuder allt från små enkla övernattningsstugor till större stugor med dusch och toalett. Incheckning för gäster som skall bo i stuga är mellan kl. 16.00 och 18.00. Önskar du senare incheckning, kontakta receptionen. Utcheckning senast kl. 11.00.  

Aktiviteter

Fiske

Inom campingens område är det gratis att fiska. Vill du ta dig till några av de sjöar som finns i Borås kan du köpa fiskekort i receptionen.
Personalen hjälper gärna till med förslag och vägbeskrivningar.

Torsdagskvällar i centrum

Besök centrum om du har turen att vara i Borås en torsdag. Många boråsare samlas vid torget där det bjuds på talangjakt och underhållning av kända artister. Se broschyr i receptionen eller besök www.borascity.se/sommartorsdagarna.

Upzone

Vill du prova att klättra? Upzone erbjuder olika banor beroende på ålder och svårighetsgrad. Utmana familjen eller dina vänner på ett riktigt äventyr!
Besök Upzones hemsida

Borås Djurpark

Besök Borås Djurpark, endast ett stenkast från campingen. Här bor ca 600 djur med 65 olika arter representerade. Under högsäsongen har du möjlighet att se när djuren blir matade, att sitta och njuta av en säluppvisning eller att själv gå in och klappa några djur i Barnens Zoo.

Besök djurparkens hemsida

Trolleriföreställning

Måndagar i Juli:
Trolleriföreställning med Ason Bson Cson – den glade trollkarlen.
Underhållning för hela familjen.
Tid: 18.00
Plats: utanför Café Snurran

Klassiskt trolleri blandat med buktaleri och ballongfigurer.
Missa inte hans glada show!

Kanoter och trampbåtar

Hos oss kan ni hyra kanoter och trampbåtar. En vuxen måste alltid vara med. Glöm ej att ta med legitimation. Flytvästar finns att låna, om ni inte har egna.

Djurparkens Simbatåg

Tisdagar i juli v 27-31:
Missa inte en rolig åktur runt campingen med Simbatåget och chansen att få träffa Borås Djurparks maskot Simba. Gratis för alla!
Tid: 17:30
Plats: Påstigning vid båthuset

Speluthyrning

Semester kan vara förenad med aktiviteter.
I receptionen för minigolf/båtar finns möjlighet att låna hopprep, bouleset, kortlek, bollar mm.