Skip to content

Lediga tjänster

Just nu söker vi en Receptionsansvarig till Borås Camping & Vandrarhem

Borås Camping är en av Sveriges största citycampingar med stugor, vandrarhem, restaurang och konferensmöjligheter förutom över 300 campingplatser.

Bolaget, Borås Djurpark AB består idag av två verksamhetsgrenar, Borås Djurpark och Borås Camping, med tillsammans 57 tillsvidareanställda. Bolaget ingår i koncernen Borås Stadshus AB. Läs mer på www.borascamping.se.Vill du arbeta med Borås Camping i en nyckelfunktion?

Borås Camping går en ljus höst till mötes. Vill du vara med och ta vår camping till nästa nivå?

Vår duktiga Destinationsansvariga kommer delvis att vara föräldraledig under kommande år och för att inte tappa fart i campingens utveckling, söker vi Dig som ska vara med och ansvara för driften av butik, bistro, konferens, reception och bokningar.


Tycker du om att få andra människor att trivas, såväl arbetskamrater som gäster? Gillar du utmaningar, att ta ansvar för att schema läggs på bästa sätt, att fakturor betalas i tid, att vi köper in varor i rätt tid så att inget tar slut? Har du tidigare erfarenhet av hotell, konferens, campingplats eller annat arbete inom servicebranschen och söker nya utmaningar där du kan vara med och påverka? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!

Det här kan vi erbjuda
Rollen som receptionsansvarig innebär att du i samråd med destinationsansvarig och campingchef arbetar i driften i reception/butik/bokning, planering av arbetsuppgifter och bemanning.

Ditt arbete består i uppgifter som gästbemötande, bokningsarbete, fakturering, inköp, receptionsarbete, butik/bistro-arbete och konferensvärd. Tjänsten är till största del förlagd till eftermiddagar och kvällar, måndag till fredag. Helgarbete kan förekomma.

Din Profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har erfarenhet från servicebranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet från camping- eller hotellbranschen. Lämpligt är också att ha B-körkort.
Du är van vid att arbeta självständigt, kommunicerar väl i såväl tal som skrift på svenska och engelska. Du har goda allmänna IT-kunskaper med vana att använda olika system.
Som person har du ett strukturerat arbetssätt, tycker om att ta beslut och har också förmågan att lyssna in andra. Värdskap och nöjda gäster är viktigt för dig. När du ställs inför problem, så kommer du med förslag till lösningar och du har ett inspirerande och coachande förhållningssätt.


Ansökan och kontakt
Ansökan med CV och personligt brev mailar du till jobb@borasdjurpark.se.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Sjölin, Destinationsansvarig Borås Camping på tel 033 430 48 16 alternativt lisa.sjolin@borascamping.se.

Tjänsten är en visstidsanställning med start hösten 2021 till hösten 2022, med möjlighet till förlängning.
Inledningsvis en 75% tjänst som ökar till 100% under högsäsong.

Varmt välkommen med din ansökan!