Skip to content

Boende och entré till Borås Djurpark

Du som bokar ditt boende hos oss på Borås camping får rabatterat pris på entrébiljetterna till Borås Djurpark. Boka boende online eller direkt via oss. Maila sedan ditt bokningsnummer till oss så hjälper vi er med era biljetter. För styckpriser på djurparksentré se nedan.

Välkommen till djurens värld!

I Borås Djurpark finns ca 400 djur som representerar 45 olika arter. Här får människorna en unik möjlighet att uppleva framförallt afrikanska och nordiska djur i natur. Hit kommer familjer för att leka, lära och känna gemenskap med djurens värld. Borås Djurpark är också ett center för artbevarande, biologisk mångfald och forskning.

SIMBAS JUL

Kom och upplev julmys för hela familjen och hälsa på hos alla vintervakna djur på Borås Djurpark! Från Simbaland till Bondgården firar världens bästa lejon Simba sin alldeles egna jul, full med kul aktiviteter för hela familjen. Lös mysteriet med de gigantiska julklappssäckarna, som tomten lämnat i parken… Vad är det egentligen Simba ska få i julklapp? Mys vid lägereldarna. Ta en tur runt julbocksbanan, gå på show och självklart blir det dans kring granen med världens snällaste lejon. Detta och mycket mer hittar du på Simbas Jul.

Öppet

Tredje adventshelgen: 10-11 december
Fjärde adventshelgen: 17-18 december
Mellandagarna: 26-29 december


PRIS ENTRE DAGSBILJETT – SIMBAS JUL
Barn 145kr (ord pris 179kr)                         
Vuxen 185kr (ord pris 229kr)                 

OBS pris gäller enbart för dig som bor på campingen och köper dina biljetter via oss på campingen.
För mer info se borasdjurpark.se


PRISEXEMPEL
Stuga samt entré till djurparken för 2vuxna och 2 barn, 1706 kr
(pris baserat på Lejonstuga lågsäsong samt djurparksentré lilla säsongen sommaren 2022)