Skip to content

Boende och entré till Borås Djurpark


Välkommen till djurens värld

I Borås Djurpark finns ca 300 djur som representerar 42 olika arter. Här får människorna en unik möjlighet att uppleva framförallt afrikanska och nordiska djur i natur. Hit kommer familjer för att leka, lära och känna gemenskap med djurens värld. Borås Djurpark är också ett center för artbevarande, biologisk mångfald och forskning.


Boka ditt boende hos oss på Borås Camping och få rabatterat inträde till Borås Djurpark! Boka boendet via vår hemsida eller direkt med receptionen (033-4304800 eller info@borascamping.se). När du checkar in hos oss så får du en rabattkupong som du tar med till Borås djurpark. Du betalar din entre-biljett direkt i kassan till djurparken. Alla campingens gäster är garanterade inträde, du behöver inte förboka ditt besök.

Öppet

Borås Djurpark öppnar för säsongen till påsk och har öppet till september. På Borås djurpark kan du även uppleva en rysmysig Halloween. Titta på borasdjurpark.se för närmare info kring öppettider och priser (som boende har du -15% rabatt med kupong som du får av campingen- förboka inte besöket). Boka ej via borasdjurpark.se utan du betalar entrén direkt i kassan den dag ni går dit. Du kan även kontakta oss i receptionen via mail info@borascamping.se eller telefon 033-4304800 (knappval 2)


PRISEXEMPEL
Stuga samt entré till djurparken för 2vuxna och 2 barn, 2036 kr

(pris baserat på Lejonstuga på Borås Camping
samt entré till Borås Djurpark första veckan juni månad 2023)

OBS
Ni bokar inte djurparkens entrén via campingen utan får en rabattkupong vid incheckning som ni sedan tar med till djurparken. Ni betalar djurparken entré i kassan när ni ska gå dit. Boka inte ert djurparksbesök på deras hemsida utan gå direkt till deras entré när ni är här. Alla campingens gäster är garanterade inträde samma dag som man kommer dit.

Upplev påskens stora äventyr!

Häng med på ett häftigt påskäventyr i Borås Djurpark och hjälp oss lösa det stora äggmysteriet. På scen i Simbaland bjuds det på dans och sång med Simba och hans påskvänner, de färgsprakande påskhararna Gos-Nos, Snubbeltass och Garv. Påskens stora äventyr väntar, så ta med dig familjen och njut av en fartfylld dag bland våra vilda djur!