Skip to content

Studentboende

Borås Camping ligger centralt beläget med mindre än 2 km avstånd till både centrum och högskola. Studentboende uthyres läsårsvis, d.v.s. höst- och vårtermin under Campingens lågsäsong.

För att få hyra boende behöver vi antagningsbevis/intyg från Högskola/Universitet eller liknade. Max två personer per hushåll.

I våra trevliga stugor på 20 m² har du tillgång till eget badrum med wc/dusch. Alla stugor hyrs ut möblerade samt är utrustade med kyl, frysfack, spis med ugn, micro, våningssäng, bäddsoffa, bord och fyra pallar. Husdjur är ej tillåtet. Städning och fönsterputsning åligger hyresgästen.

Stugorna ligger naturskönt med Viskans vatten rinnande framför. Varje stuga har egen altan med utemöbel. Det finns möjlighet att parkera en bil vid varje stuga. Tvättstuga finns i servicehus, för att tvätta behöver du polletter som köps i receptionen. På området är det fritt fiske. Det finns även en 9-håls frisbeegolfbana som är fri att använda och som sträcker sig vackert utmed Viskan.

Från campingen finns bra gång- och cykelbanor till högskolan och centrum, men även bra med bussförbindelser.

Hyreskostnad 5800 kr/mån betalas i förskott.

Studentboende gäller för heltidsstuderande studenter via högskola/universitet el dyl. i Borås, som bokar för hel termin.

Välkommen med din intresseanmälan!

Intresseanmälan

Du måste acceptera villkoren